28 März 2010
Spring Roll- Frühlingsrolle
I also found a recipe for spring rolls today and created some nice asia food. It was much easier to prepare them as i thought before and they tasted spicy and crisp- really delicious :-)
You need:
1 glass shiitake mushrooms
300 g chicken filet
1 tablesp. farin
1 big glass asia vegetables
3 tablesp. oil
3 tablesp. soy sauce
1 tablesp. balsamic vinegar
Salt, Pepper, Chilli, Curry
For the dough:
200 g farin
200 ml boiling water
1 egg
500 ml oil
Give the farin into a bowl and mix it with the boiling water and the egg. Coast 8 filmy pieces of the dough.
Mix the vegetables and mushrooms with the spices, sauces and farin.
Heat some oil into a pan. Cut the chicken filet into small pieces and give them into the oil. Then mix this with the vegetable-mixery. When the filet pieces are cooked you fill the filmy dough pieces with the charge and build rolls.
Heat the Oil into a wok and fry the spring rolls until they are golden brown. Serve them hot with some soy sauce.
Bon Appetit :-)
You can enjoy them with asian plum wine, wine or turkish raki.
Ich habe außerdem ein Rezept für Frühlingsrollen gefunden und leckeres asiatisches Essen kreiert. Es war viel einfacher sie zuzubereiten als ich zunächst dachte. Sie haben würzig und knusprig geschmeckt- sehr delikat :-)
Man braucht:
1 Glas Shiitake Pilze
1 Glas asiatisches Gemüse
1 EL Mehl
300 g Geflügel-Filet
3 EL Öl
3 EL Sojasauce
1 EL Balsamico
Salz, Pfeffer, Chilli, Curry
Für den Teig:
200 g Mehl
200 ml kochendes Wasser
1 Ei
500 ml Öl
Die Zutaten für den Teig verquirlen und acht hauchdünne Teigfladen ausrollen.
Das Fleisch kleinschneiden und in einer Pfanne anbraten, Gewürze und Gemüse hinzugeben und mit der Sauce und dem Balsamico beträufeln. Die Füllung auf die Teigfladen verteilen und Rollen formen.
In einem Wok das Öl erhitzen und die Frühlingsrollen goldbraun frittieren. Heiß mit Sojasauce servieren.
Man kann die Frühlingsrollen mit asiatischem Pflaumenwein, Wein oder türkischem Raki genießen.
Bon Appetit :-)
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