05 April 2010
Pizza
Here the recipe for great Pizza. Important is, that you don't bake it too long-otherwise it will be hard...You have to prepare the dough yourself.
You need:
300 g farin
20 g barm
1/8 l water
salt
1 tablespoon water
pizza-tomatos
sausage
olives
oregano, rosemary, basil
olive oil
cheese
Dump the farin into a bowl and build a hole in the middle. Mix the barm into the hole with some water and some of the farin and wait for 15 minutes. Then mix all farin and barm with rest of the water, salt, butter and disperse the dough for 10 minutes. Wait for 30 minutes until you build two round pizzas. Wait again 10 minutes and then cover the pizzas with tomatos, the sausage, oilives, herbages, cheese and sprinkle all with some olive oil. The pizzas have to bake for 25 minutes with 220° C.
You can enjoy the pizza with wine and salad.
Bon Appetit :-)
Hier das Rezept für tolle Pizza. Wichtig ist, dass man sie nicht zu lange backt. Und man muss den Teig selbst zubereiten.
Man braucht:
300 g Mehl
20 g Hefe
1/8 l Wasser
Salz, Oregano, Rosmarin, Basilikum
1 EL Butter
300 g Pizzatomaten
Wurst
Oliven
Käse
Olivenöl
Das Mehl in eine Schüssel schütten, eine Mulde bilden und darin die Hefe in etwas Wasser auflösen und ein wenig Mehl einrühren. Das ganze 15 Minuten gehen lassen, danach alles mit dem restlichen Wasser, Salz und Butter vermengen und 10 Minuten lang kneten. Den Teig 30 Minuten gehen lassen, 2 runde Pizzen formen und 10 Minuten warten bevor man sie mit Tomaten, der Wurst, den Oliven, Kräutern und Käse belegt und alles mit Öl beträufelt. Das ganze bei 220° C 25 Minuten backen.
Man kann die Pizza mit Wein und Salat genießen.
Bon Appetit :-)
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